TERMENI si CONDITII

1. Informatii generale Site-ul avocafe.octanaevents.ro este administrat de S.C. Octana Events S.R.L. cu sediul social Str. Crizantemelor Nr. 9 Snagov, Jud. Ilfov, cu numar de inregistrare la Registrul Comertului J23/7652012 , CUI: 29961490, capital social subscris si varsat de 200 lei

2. Acceptarea Conditiilor Utilizarea site-ului afocafe.octanaevents.ro, logarea cat si accesul la serviciile oferite reprezintă o acceptare din partea dumneavoastră a termenilor si conditiilor de confidentialitate detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora. Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea Site-ului pentru a le putea consulta in orice moment. OctanaEvents.ro isi rezervă dreptul de a actualiza şi/sau revizui Termenii si Conditiile in orice moment fara o notificare prealabila, tocmai de aceea, va solicitam să urmăriţi în mod periodic eventualele modificări Preturile, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.

3. Modalitati de plata

- Plata ramburs Poti plati ramburs: numerar/cash curierului in momentul livrarii produsului. Platesti la curier si primesti in schimb o chitanta, ca dovada a platii. In baza contractelor comerciale semnate intre Octana Events SRL si firmele de curierat care vor livra produsele, sunt imputernicite sa incaseze contravaloarea coletelor expediate si facturate de Octana Events SRL.

- Transfer bancar După plasarea comenzii, veți primi prin email factura proforma cu toate detaliile de plata.

In aceasta situatie, comanda va fi predata spre livrare numai in momentul incasarii contravalorii ei.

4. Protectia Datelor Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, site-ul nostru administrat de SC Octana Events SRL, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.